Information about the beta of Cataclysm.

*Spoilers Cataclysm* Darkshore

Door BonzO op zondag 11 juli 2010 12:44 - Reacties (4)
Categorie: Zones, Views: 6.062

Dit is altijd een van mijn favoriete levelling zones geweest, hij is nu helemaal overhoop gegooid. Er zullen bij de veranderde gebieden geen beschrijvingen bij de plaatjes staan, aangezien ik zelf ook niet meer weet dan wat er op de screenshot staat. Misschien als het afkoelt en ik veel tijd over heb ga ik in deze zones de quests doen om meer te weten te komen.

Lees verder »

*Spoilers Cataclysm* Mount Hyjal

Door BonzO op zaterdag 10 juli 2010 15:51 - Reacties (6)
Categorie: Zones, Views: 6.263

Nadat deze zone vanaf de originele World of Warcraft verboden terrein is, hebben ze hem nu geÔmplementeerd. Zie hier weer een fly-through door de zone en een aantal plaatjes.

Lees verder »

*Spoilers Cataclysm* Vashj'ir

Door BonzO op zaterdag 10 juli 2010 11:14 - Reacties (3)
Categorie: Zones, Views: 6.760

In mijn vorige blogpost heb ik gezegd dat ik de priest talents wilde behandelen. Dit ga ik echter voor een latere beta build bewaren aangezien ze hebben aangekondigd alle talent trees om te gaan bouwen. Voor deze post zal ik de nieuwe zone Vashj'ir bespreken. Omdat beelden wat meer vertellen dan tekst zullen deze zone-posts ook vooral uit screenshots en filmpjes bestaan. Alle plaatjes hebben een beschrijving in de viewer.
Vashj'ir
Vashj'ir is een zone met drie sub-zones: Kelp Forest, Shimmering Expanse en Abbysal Depths. In deze volgorde wordt je er ook doorheen geleid door middel van quests. Deze zone is ook vrijwel helemaal onderwater.

Lees verder »

*Spoilers Cataclysm* Stats en UI

Door BonzO op woensdag 7 juli 2010 10:34 - Reacties (15)
Categorie: Cataclysm beta, Views: 13.205

Om de blog posts een redelijk formaat te geven (maar ook niet te groot te maken) zal ik per blog post 2 onderwerpen behandelen. Ook als er dingen in de beta worden gewijzigd door Blizzard en die onderwerpen heb ik al behandeld zal ik dit aangeven. Dit zorgt er wel voor dat er soms maar weinig tijd tussen posts zit en soms veel.

Ik wil met deze eerste post ingaan op de verschillende statistics die gewijzigd zijn en veranderingen aan de interface (zonder addons).

Lees verder »

Cataclysm beta invitation

Door BonzO op maandag 5 juli 2010 19:49 - Reacties (12)
Categorie: Cataclysm beta, Views: 8.322

Vrijdag (02-07-2010)
Op het eerste gezicht een heel normale dag op de planning, een paper presenteren en een hoorcollege volgen op de RU. Vervolgens, omdat het hoorcollege 15:30 was afgelopen, nog langer op de universiteit verblijven aangezien het Nederlands elftal binnen een half uur moest voetballen en de reistijd ongeveer 45 minuten bedraagt. Na een heel goede tweede helft en een uitstekende uitslag kon ik naar huis om thuis Ghana - Uruguay te kunnen kijken.

Thuis lekker op de bank naar de wedstrijd te kijken zie ik in mijn ooghoeken een mailtje met als onderwerp "World of Warcraft(r): Cataclysm(tm) Beta Test Invitation" verschijnen. Ik had de verwachting dat het een phishing mail was en wachtte ermee tot de wedstrijd was afgelopen.

Lees verder »