Video's en screenshots van de verschillende zones.

*Spoilers Cataclysm* Darkshore

Door BonzO op zondag 11 juli 2010 12:44 - Reacties (4)
Categorie: Zones, Views: 6.062

Dit is altijd een van mijn favoriete levelling zones geweest, hij is nu helemaal overhoop gegooid. Er zullen bij de veranderde gebieden geen beschrijvingen bij de plaatjes staan, aangezien ik zelf ook niet meer weet dan wat er op de screenshot staat. Misschien als het afkoelt en ik veel tijd over heb ga ik in deze zones de quests doen om meer te weten te komen.

Lees verder »

*Spoilers Cataclysm* Mount Hyjal

Door BonzO op zaterdag 10 juli 2010 15:51 - Reacties (6)
Categorie: Zones, Views: 6.263

Nadat deze zone vanaf de originele World of Warcraft verboden terrein is, hebben ze hem nu geÔmplementeerd. Zie hier weer een fly-through door de zone en een aantal plaatjes.

Lees verder »

*Spoilers Cataclysm* Vashj'ir

Door BonzO op zaterdag 10 juli 2010 11:14 - Reacties (3)
Categorie: Zones, Views: 6.760

In mijn vorige blogpost heb ik gezegd dat ik de priest talents wilde behandelen. Dit ga ik echter voor een latere beta build bewaren aangezien ze hebben aangekondigd alle talent trees om te gaan bouwen. Voor deze post zal ik de nieuwe zone Vashj'ir bespreken. Omdat beelden wat meer vertellen dan tekst zullen deze zone-posts ook vooral uit screenshots en filmpjes bestaan. Alle plaatjes hebben een beschrijving in de viewer.
Vashj'ir
Vashj'ir is een zone met drie sub-zones: Kelp Forest, Shimmering Expanse en Abbysal Depths. In deze volgorde wordt je er ook doorheen geleid door middel van quests. Deze zone is ook vrijwel helemaal onderwater.

Lees verder »